< p>

Enterprise Change Management Boot Camp

De Enterprise Change Management Boot Camp helpt u om de verandercapaciteit en -competentie (agility) van uw organisatie te vergroten. 

Wat is Enterprise Change Management?

Enterprise Change Management (ECM) is de competentie en het vermogen (agility) van de organisatie om zich effectief aan te passen aan de steeds veranderende wereld. ECM betekent dat effectief change management is ingebed in de rollen, structuur, processen, projecten en leiderschapscompetenties van uw organisatie. Change management wordt daardoor consequent en effectief toegepast op veranderinitiatieven, leiders hebben de vaardigheden om medewerkers te begeleiden bij verandering en medewerkers zijn beter op verandering voorbereid. 

Wat is de Prosci® EMC Boot Camp? 

De Prosci® Enterprise Change Management (ECM) Boot Camp helpt u om een start te maken met het vergroten van de verandercapaciteit en -competentie van uw organisatie door de huidige situatie in kaart te brengen, een heldere gewenste situatie te definiëren en een aanpak (roadmap) te ontwikkelen om die gewenste situatie te bereiken. 

Deelnemers krijgen de beschikking over een helder raamwerk en praktische hulpmiddelen – gebaseerd op best practices in change management – om de strategie te bepalen en een heldere aanpak uit te werken. De ECM Boot Camp geeft hiermee een kick-start aan het ontwikkelen van deze organisatiecompetentie, zodat deelnemers dit na de training kunnen toepassen in de eigen organisatie. 

Voor wie is dit programma? 

De ECM Boot Camp is ontworpen voor leiders, professionals of teams die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de verandercapaciteit en -competentie van de organisatie. 

Leerdoelen

Deelnemers aan de ECM Boot Camp zullen:

  • bewust worden dat een agile organisatie succesvoller en competitiever kan zijn;
  • het huidige niveau van volwassenheid van change management in vijf competentiegebieden in kaart brengen en evalueren aan de hand van het Change Management Maturity Model;
  • een toekomstvisie / ambitie voor verandercapaciteit en -competentie definiëren;
  • leren hoe change management in de organisatie ingebed kan worden;
  • begrijpen hoe de mensenkant van verandering verband houdt met het verandervermogen van de organisatie;
  • leren een Enterprise Change Management strategy map op te stellen;
  • inzicht krijgen in de best practices op het gebied van ECM.

Open inschrijving

De ECM Boot Camp duurt 1 dag en en bieden wij aan via open inschrijving. De kosten voor deze training bedragen € 895,00 (excl. BTW). Check onze agenda voor actuele data.

Download de brochure

Maak een afspraak om meer te weten te komen hoe een trainingsprogramma voor uw organisatie eruit zou kunnen zien

De Prosci trainingsprogrammas zijn toegespitst op verschillende doelgroepen en zullen de manier hoe u change management benadert fundamenteel wijzigen.

img-calender
Plan een afspraak

bel ons:
+31 85 489 21 11