Change Talk Live

Change Talk Live

9 9 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op donderdag 1 juni organiseren wij “Change Talk Live” in samenwerking met en op locatie van Wortell in Gouda. We starten om 18:00 uur en gaan door tot 20:30 uur, waarna we lekker kunnen borrelen en napraten.

Bij Change Talk Live neemt erik f steketee van The People Side Of Change je mee in de nieuwste ontwikkelingen en inzichten van Prosci.  Odile Ozertem (Wortell) zal samen met Erik een interessante casus behandelen en doen een rondje ADKAR met de deelnemers. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we Jeroen Jansen van Microsoft uitgenodigd om te vertellen over hoe Microsoft wereldwijd Prosci heeft omarmd als de change management methodiek en verteld Hans Schillemans ons meer over de mogelijkheden van Microsoft Viva Learning. 

Dit evenement is voor iedereen die actief bezig is met change management en adoptie, ook concullega’s van Wortell zijn van harte welkom. 
We willen je graag nog iets extra’s bieden: je bent al eerder op de dag welkom bij Wortell! Er is de hele dag een werkplek voor je beschikbaar en je kunt gezellig mee lunchen. Vanaf 17:00 uur staat er zelfs sushi of pizza klaar voor alle deelnemers!

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan door het onderstaande link voor 25 mei in te vullen. We hopen je op 1 juni te zien bij Change Talk Live voor een gezellige en inspirerende avond!

Link naar aanmeldformulier ⬇
https://lnkd.in/e_6nKEBT

Aanvullende details

Additional E-mail text - EN

Additional E-mail text - NL

Event registration closed.
 

Datum en tijd

01-06-2023 - 17:00 aan
01-06-2023 - 20:30
 

Registratie einddatum

25-05-2023

Deel op social media