Online Practitioner Event

Online Practitioner Event

267 267 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het eerste Practitioner Event van 2022!

Het belooft weer een inspirerend en interactief event te worden! Met een groep gelijkgestemden gaan we weer kijken naar het mooie vakgebied van Change Management, samen met twee hele leuke gastsprekers. Deze twee dames hebben hun sporen in het CM vak meer dan verdiend.

Wendy de Vleeschouwer (IT Business Process Consultant bij vanderMoortele) gaat ons tijdens het event inspireren.

Met “Catch the waves of Change” vertelt ze graag over haar journey als CM consultant, over hoe het wiel niet steeds opnieuw uit te hoeven vinden en hoe Prosci CM te integreren in de complete projectaanpak van de organisatie. Daarnaast gaat ze ook een praktisch een voorbeeld geven over hoe zij “een rondje ADKAR” in praktijk hebben gebracht via een MS survey om internationaal geïmpacteerde groepen te kunnen bevragen. Kortom; super interessant!

Daarnaast hebben we Nienke Mulder (Transformation Lead – Senior HR Director – Executive Coach – Academic lecturer) die komt vertellen over het Global “Wellbeing during Change” project waar zij destijds de projectleider van was (ze was toen Global Change Lead/Director binnen GSK – inmiddels heeft ze een andere mooie rol in een andere organisatie). Het doel van het project was om wellbeing interventions/ preventions beter te laten aansluiten bij de verschillende momenten in de change curve en/ of high impacted/ high risk groups. Ben jij ook zo nieuwsgierig wat het project inhield en wil je van Nienke horen hoe het eea is aangepakt en wat het heeft opgeleverd? Zorg dan dat je er ook bij bent!

We hopen je te zien en te “ontmoeten” op het event! Schrijf je in via de knop hiernaast.

Houd er rekening mee dat dit evenement exclusief voor Prosci Certified Practitioners is.

Aanvullende details

Additional E-mail text - EN

Additional E-mail text - NL

Event registration closed.
 

Datum en tijd

29-03-2022 - 14:00 aan
29-03-2022 - 16:00
 

Registratie einddatum

28-03-2022
 

Locatie

Online event

Deel op social media