OPLOSSING VOOR PROFESSIONALS

Succesvolle verandering begint bij jou

Of je nu de leiding hebt over een belangrijk project, verantwoordelijk bent voor het doorvoeren van verandering op jouw afdeling of organisatie, of op zoek bent naar vooruitgang in jouw carrière als change practitioner of change manager, wij hebben de juiste oplossingen voor jou en jouw organisatie

Change Practitioner Certificerting

Doe mee met onze Change Management Practitioner certificeringstraining en leer hoe je een gestructureerde methodiek kunt toepassen – en krijg toegang tot de geavanceerde Prosci eToolkit – om verandering effectiever te (bege)leiden.

Ontwikkel vaardigheden en kennis

Leer hoe je succesvolle veranderingen in jouw carrière, op al jouw projecten en in een hele organisatie stimuleren. Begin elke keer met het leveren van veranderingsresultaten.

Volgende stap:
verdiep en verbreed je competentie

Maak een volgende stap in je change management ontwikkeling met onze trainingen en workshops voor ervaren change practitioners.

DE PROSCI-METHODOLOGIE

Op onderzoek gebaseerde methodiek en tools

De Prosci-methodiek en -tools zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek. Met onze programma’s bieden we je een robuust pakket aan change management tools.

Met best practices van duizenden ervaren change management professionals over de hele wereld, zijn deze tools jouw geheime wapen voor het vergroten van de succeskans van organisatieveranderingen.

Succesvolle organisatieverandering vereist de juiste expertise en tools

Change Management programma’s en workshops voor Change Professionals

Prosci Practitioner Certification

Prosci’s Change Management Certificerings Programma is een interactieve, 3-daagse leerervaring waar deelnemers kennis, vaardigheden en tools krijgen om veranderinitiatieven succesvol te (bege)leiden. Gedurende het trainingsprogramma, passen we de Prosci methodiek toe op een actueel project. Aan het einde van het programma hebben de deelnemers een eerste opzet gemaakt voor de veranderaanpak en kunnen dit na de training als basis gebruiken. Deze training is zowel online als klassikaal beschikbaar.

Training Program
Verdiep uw kennis van verandermanagement en de waarde ervan voor de organisatie.
Change Management Workshop
In deze workshop ontdek je de manier waarop je Prosci Change Management het meest effectief kunt toepassen in een Agile omgeving
Enterprise Change Management
Trap je verandermogelijkheden af in deze eendaagse ervaring, leer over niveaus van verandercapaciteit en definieer toekomstige niveaus van het verwachtte verandervermogen van je organisatie
Training Program
Analyseren hoe de hersenen werken en vervolgens enkele strategieën bekijken om de hersenen en daarmee het gedrag te beïnvloeden
Methodology Application Program
Prosci’s Methodology Application Program (MAP), is bedoeld voor iedereen die de Prosci Practitioner Certificatingstraining heeft gevolgd. Tijdens het programma leren change practitioners hoe ze de vernieuwde Prosci’s methodiek (vanaf april 2021) kunnen toepassen.
Overzicht van de training
Managers zijn het eerste voorbeeld waar werknemers naar kijken wanneer ze met een verandering te maken krijgen of vragen hebben over hoe een verandering hen persoonlijk raakt.

De stem van de klant

Wat professionals over ons zeggen

Gert van Bokhorst


Trouw Nutreco

Gert van Bokhorst

Geweldige training, hoge kwaliteit en geweldige trainer.

Denise
Baremans


Jager

Anoniem

Geweldige training. Veel nuttige hulpmiddelen. Het helpt echt om handen en voeten te geven aan wat ik al deed van buikgevoel.

Adam Zieleskiewicz


Daimler Benz

Adam Zieleskiewicz

Een van de beste trainingen die ik heb bijgewoond. De trainer heeft uitstekend werk geleverd, kon gewoon niet beter.

Marcel
Vernooij


Change Manager

Marcel Vernooij

Een van de beste trainingsprogramma's die ik heb bijgewoond in mijn carrière. Ervaren trainer die veel energie levert tijdens de training.