OVER ONS

Over The People Side of Change

Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van het verandervermogen en de verandercompetentie. Wij geven trainingen, coaching en advies in de Prosci change management methodiek. De Prosci methodiek is gebaseerd op onderzoek en biedt een overzichtelijk en gestructureerd stappenplan met slimme tools waarmee mensen en organisaties succesvol en effectief kunnen veranderen.

Onze naam is afgeleid van de meest prominente factor van effectief veranderingsmanagement:

The number one obstacle to success for major change projects is employee resistance and the ineffective management of the people side of change.

Wij zijn Primary Affiliate van Prosci® en we verzorgen Prosci® change management trainingen voor verschillende doelgroepen. Van de strategische beslissers tot en met de medewerkers op de werkvloer. Zowel in-company als open-inschrijving. Al onze trainers zijn door Prosci® zelf opgeleid, getraind en gecertificeerd. Wij zijn bekwame instructeurs en gepassioneerde facilitatoren van Prosci Change Management Programma’s.

Met onze trainingsprogramma’s zetten wij je in de filosofie en principes van Prosci om je Change Management vermogen en competentie te bouwen. De methode en tools zijn effectief omdat ze op onderzoek gebaseerd, holistisch en gemakkelijk te gebruiken zijn op elk type verandering. Prosci® geniet wereldbekendheid door het Adkar® model dat individuen en organisaties door verandering leidt en waarmee weerstand tot een minimum wordt beperkt en het proces wordt versneld.

The People Side of Change bv is opgericht door Gwynt en De Processpecialisten. Wij geloven in ‘doen wat je zegt’. Beide bedrijven hebben de Prosci® change management methodiek van Prosci geïntegreerd in het serviceaanbod om een gestructureerde, op mensen gerichte aanpak en Change Management Toolset te bieden. 

Deze aanpak pakt de belangrijkste menselijke problemen aan door te beoordelen of de bereidheid van een individu of een groep om zich effectief aan te passen aan verandering aanwezig is. Activiteiten worden vervolgens aangepast om de transitie van werknemers van oude manieren van werken naar nieuwe te transformeren – waardoor geplande commerciële voordelen kunnen worden geëffectueerd.

Over Prosci

Prosci, opgericht in 1994, is de wereldleider in change management en werkt voor 80% van de Fortune 100-bedrijven. Prosci combineert wetenschappelijk onderzoek met de mensenkant van verandering om resultaatgerichte oplossingen te bieden, waarmee klanten resultaat kunnen bereiken en hun verandervermogen kunnen vergroten. Prosci heeft ‘s werelds grootste onderzoek naar change management – de basis voor de tools, methodologieën, services en op rollen gebaseerde ontwikkelingsprogramma’s van het bedrijf. Tot op heden heeft Prosci wereldwijd meer dan 65.000 change management practitioners gecertificeerd. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Fort Collins, Colorado, met kantoren in Halifax, Canada en Sydney, Australië, en meer dan 25 gecertificeerde Prosci Partners over de hele wereld. Prosci zet zich – rechtstreeks en via haar partnernetwerk – in om klanten te verzekeren van succes bij verandering, ongeacht waar ze zich bevinden.