Prosci Change Management Practitioner

Prosci is de standaard voor de menskant van veranderen. De methode wordt wereldwijd gebruikt door veel grote internationale organisaties. Change Management is nodig om veranderingen effectief door te voeren. Sponsorship is daarbij van doorslaggevend succes. In deze training leer je de research van Prosci kennen en vooral de 3-fasen methode en de tools te gebruiken.

Deze training leidt op tot Prosci Change Management Practitioner, je ontvangt een internationaal erkend certificaat. Dat staat niet alleen goed op je CV, maar je snapt de methode en je beschikt over tools om die in de praktijk toe te passen.

Je gebruikt de state-of-art-aanpak en ziet direct effect.

Greet:

“De Prosci-ADKAR training is een absolute aanrader voor iedereen die met management of change te maken heeft. Zeer leerrijk omdat het je de kans geeft om je eigen ervaringen en aanpak tegen het licht te houden. Prosci heeft me nieuwe inzichten gegeven, maar ook en vooral een duidelijk structuur, praktische tips en handige tools waarmee ik dadelijk aan de slag kan.”

Sonja:

“De Prosci ADKAR Change Management training verschilt van de andere Change Management trainingen door de praktische tools die direct inzetbaar zijn en die een verschil kunnen maken tussen het slagen of niet van een project. Het was ook één van de meest dynamische trainingen die ik ooit gevolgd heb met Erik Steketee als TOP trainer. De investering zeker en vast waard.”

 

Voor wie is het programma?

Het is bedoeld om leiders en begeleiders van verandering te trainen in een gestructureerd veranderproces, gericht op de menskant van veranderen:

img-battery

  • Project & programma managers
  • Change management adviseurs
  • Implementatie Consultants
  • Lean coaches en facilitators
  • Project team leden
  • HR managers

Hoe ziet het programma eruit?

Dit is een intensief programma, waarbij de methode en tools worden getraind en toegepast op een eigen project. Het programma wordt afgesloten met een kort examen, waarmee de accreditatie van Prosci Change Managers wordt behaald. Je krijgt online toegang tot de Best Practices en de Change Management Toolkit.

Het programma omvat:

img-battery

  • leren hoe het ADKAR™ Model managers in staat stelt the people side of change te managen
  • begrijpen wat de stappen en rollen zijn in de 3-fasen methode
  • toepassen van Prosci’s® change management tools en methodologie op een eigen project
  • leren hoe een plan in acties om te zetten door de tools te gebruiken

Marc:

“Het is de ideale opleiding om een aanpak in change management concreet vorm te geven. Het model en de tools zijn nuttig en onmiddellijk bruikbaar. En Erik sleept je in zijn enthousiasme mee tijdens de opleiding zodat je je na drie dagen sterk genoeg voelt om een change management opdracht aan te kunnen.”

Sabrina:

“Met angst om het hart -ingegeven door eerdere tegenvallende trainingen- mij ingeschreven in deze training die ik al lang zocht en uiteindelijk gevonden heb. Wat ben ik blij dat ik ze gevonden heb: de gehele opzet van de training is top en de trainer is uitzonderlijk goed.
Een echte diamant!!!”

 

Wanneer wordt die training gegeven en wat kost het?

Wij organiseren deze training in Nederland en België. Meld je aan op een van de beschikbare data en schrijf je in via een van onze partners.

Meld je aan

Maak een afspraak om meer te weten te komen hoe een trainingsprogramma voor uw organisatie eruit zou kunnen zien

De Prosci trainingsprogrammas zijn toegespitst op verschillende doelgroepen en zullen de manier hoe u change management benadert fundamenteel wijzigen.

img-calender
Plan een afspraak

bel ons:
+31 85 489 21 11